Herregriller med grillet briochebrød og coleslaw på fennikel

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Herregriller med grillet briochebrød og coleslaw på fennikel

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Hotdog-topping
  • 1 stk. agurk
  • 2 stk. rødløg
  • 75 g sukker
  • 4 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. peberkorn
  • 5 mellemstore skalotteløg
  • 1 spsk. hvedemel
  • Neutral olie evt. rapsolie
Coleslaw
  • ½ spidskål
  • 1 stk. fennikel
  • 1 stk. rødløg
  • Skræl fra 1 citron
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl yoghurt
  • 1 spsk. eddike
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • Kværnet sort peber
  • ½ spsk. ristede fennikelfrø
  • Spirer fra radiser og rødbeder
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Hotdog-topping

Skær agurken i tynde skiver og rødløg i tynde ringe. Kom
agurk og rødløg i to forskellige skoldede glas.

Bland sukker, lagereddike, vand, salt og peberkorn sammen i en gryde. Kog til sukkeret er opløst.

Køl det lidt af og hæld eddikelagen over.
Lad det trække i ca. 1 time.

Skær skalotteløg tyndt. Vend det i hvedemel og fritér i olie
ved 160 °C.

Coleslaw

Snit spidskål, fennikel og rødløg. Bland med mayonnaise, yoghurt, eddike, citronskræl, salt, sukker og peber.

Top med ristede fennikelfrø og blandede spirer.

Servering

Kom ANTONIUS® herregriller på grillen. Grill i ca. 10 minutter, eller indtil pølsen har en dejlig brunlig grilloverflade.

Grill brødet let og servér det sammen med dit tilbehør.

Servér med mayonnaise blandet med syltet jalapeno, ketchup eller dine yndlingsdips.