Om Antonius Koncept Opskrifter Forhandler Om Danish Crown Arkiv
PrintTil forsidenHovedoverskrift

Ovnstegt svinemørbrad rullet i friske krydderurter og parmaskinke

Ingredienser (4 personer):

2 stk. ANTONIUS svinemørbrad
12-16 skiver tynd skåret
parmaskinke
2 håndfulde friske krydderurter,
 f.eks. basilikum, timian,
mynte, rosmarin
olivenolie
salt og peber

4 store søde kartofler
koldt smør

salat
 

Tilberedning:
Fjern sener fra mørbraden og brun den af i lidt olie på en pande.

På et stykke bagepapir lægges halvdelen af
parmaskinken fladt, ved siden af hinanden i
2 rækker, så det danner en firkant. Lad siderne overlappe hinanden. Fordel de friske krydder-urter på skinken og læg mørbraden ovenpå.
Rul mørbraden fra den ene ende til den anden, så den er helt pakket ind i skinken. Læg begge mørbrad i et ovnfast fad, og steg dem i en for-varmet ovn ved 200° C i ca. 35 minutter.
Lad kødet trække i 10-15 minutter, inden det skæres i skiver.

Bag de søde kartofler med skræl i ovnen, sam-tidig med kødet i ca. 50 minutter, til de er møre, og server dem med en smørklat på toppen og salat til.

Moerbrad.jpg
Ovnstegt svinemørbrad rullet i friske krydderurter og parmaskinke