ANTONIUS® skaftkoteletter

Af dansk gris

Skaftkolet fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd.

ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Skaftkoteletter smager skønt til en grøn salat. Lav f.eks. vores Skaftkoteletter med bønner og bulgur.

Tilberedning:
Skaftkoteletter på pande: Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 7-8 min. på hver side. Lad kødet hvile i ca. 1 min. før servering.
Skaftkoteletter i fad i ovnen: Brun kødet på panden i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme. Steg kødet i en forvarmet ovn ved 185 °C i ca. 13 min. Lad kødet hvile i ca. 1 min. før servering.

Ingredienser:
Skåret af kamfilet af dansk gris med ben, uden svær.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1013 kJ / 244 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,7 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 19 g
Salt 0,15 g

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.