Om ANTONIUS®

- garanteret mørt, saftigt og velsmagende

MØRT & SMAGFULDT

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976. ANTONIUS® er opdrættet ud fra et fast regelsæt til slagtevægt, kødprocent samt krav om krydsning med altid minimum 50% Duroc-griserace, der giver den særligt smagsgivende, intramuskulære fedtmarmorering. Efter slagtning modnes kødet i 3 dage, hvilket giver mørhed til smagsoplevelsen.




Dansk Kvalitet

ANTONIUS® er skabt i 1976 ud fra et ønske om at få en dansk kvalitetsgris, der gjorde en klar forskel for smagsoplevelsen og bedre dyrevelfærd. Det danske aspekt er tænkt hele vejen igennem fra gris til køledisk. Grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet. Kvaliteten sikres med definerede regler og retningslinjer i forhold til avl, foder og sundhed. ANTONIUS® grisene er født, opdrættet og slagtet i Danmark. ANTONIUS® er derfor altid 100% dansk.




Dyrevelfærd

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® landmænd ved, hvordan en gris trives: Søerne går frit i rene, tørre stier. Smågrisene fødes i stalden og vænnes først fra soen efter minimum 28 dage. Halekupering er ikke tilladt. ANTONIUS® grise har 30 procent mere plads at røre sig på i forhold til konventionelle staldgrise. Der tildeles dagligt frisk strøelse, som giver grisene rig mulighed for beskæftigelse. ANTONIUS® tildeles derfor hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.






Landmandsportræt:

Livet i grisebørnehaven

Du finder ANTONIUS® i følgende dagligvarebutikker: