Grillet mørbrad med bacon og asparges

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillet mørbrad med bacon og asparges

  • 30 min.
  • 3 personer

Ingredienser

  • 1 afpudset ANTONIUS® mørbrad af gris, ca. 500 g
  • Salt og peber
  • 8 tynde skiver bacon
  • evt. tandstikker
  • 500 g grønne asparges
  • 100-150 g blandet salat
  • 80 g blåskimmelost eller parmesanost
  • 250 g brød, på grillen
DRESSING
  • ¼ spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. rødvins- eller sherryeddike
  • 3 spsk. olie
Print opskrift

Mørbrad for manges mund til at løbe i vand, og når den dermed kommer i selskab med bacon og aspages bliver det ikke meget bedre. Prøv opskriften fra ANTONIUS® og få en fantastisk grillaften. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Dup mørbraden tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og rul bacon omkring. Hold evt. baconen fast med et par tandstikkere.

Læg mørbraden på en varm grill ved indirekte varme og grill den ca. 20 minutter i alt. Vend kødet jævnligt.

Tag mørbraden af grillen, når den har en centrumtemperatur på 62-65 °C - da er mørbraden er mest saftig.

Bræk rodenderne af de grønne asparges. Skær dem evt. lige lange og skyl dem. Grill de rå asparges 3-4 minutter på grillen.

Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør dernæst olien i lidt ad gangen, så dressingen kommer til at ligne en tynd mayonnaise.

Den kan også bare rystes sammen, så bliver den helt tynd.

Smag til med salt og peber og vend evt. dressingen i den skyllede salat eller servér den til.

Smuldr osten over asparges eller salat.

Varm brødet på grillen.


Tips

- Rå, grønne asparges kan pakkes ind i baconskiver, og grilles til baconen er sprød. Kan bruges som appetizer eller forret.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Flæskesteg med bouillonkartofler

med årstidens svampe og timian

Vietnamesisk salat

med sprød schnitzel

Stegt flæsk i skiver

med kartoffelsalat med løvstikke og sennep