
Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesaucehertil stegte pærer med salvie og blåbær
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 15 g smør
- 3 friske salvieblade
- 4 stk. Krogmodnet ANTONIUS® kotelet
- Salt og kværnet fem peber
- 2 pakker tortellini med ost/spinat fyld
- 500 g færdig ostesauce (Karolines Køkken)
- ½ tsk. kværnet sort peber
- 10 g smør
- 1 tsk. honning
- 3-4 pærer i både
- Friske salvieblade
- 100 g blåbær
- 30 g ærteskud
Sådan tilbereder du retten
Tag koteletterne ud af køleskabet i god tid, så kødet ikke er så koldt, når det skal steges.
Dup dem med køkkenrulle. Varm en stor pande godt op med smør til det bruser. Kom salvie blade ved.
Brun fedtkanten på koteletterne, dernæst på alle sider, krydr med salt og peber.
Giv dem ca. 3 min. på hver side og sørg for at kødet steger men ikke koger.
Varm ostesaucen op, smag til med ekstra blåskimmel og sort peber. (Blåskimmel kan udelades)
Kog tortellini efter forskriften.
LUN PÆRESALAT
Varm en pande op med smør og honning, sauter pærebåde med salvie i ca. 2 min.
ANRETNING
Anret på store tallerkner, en krogmodnet kotelet, tortellini med ostesauce, lun pæresalat med friske blåbær og ærteskud.
Tips
Man kan også bruge æbler i stedet for pærer.