Medisterpølse med brændt kål og surdejsbrød
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 700 g ANTONIUS® medister
- 1 tsk. røget paprika
- 3 stængler frisk timian
- 1 tsk. sea salt
- 4 store skiver surdejsbrød
- 2 spsk. dijonnaise
- 250 g groft snittet savojkål
- 1 spsk. olivenolie
- ½ tsk. salt
- kværnet peber
- Persillekviste
Sådan tilbereder du retten
Steg medister på en stor pande i ca. 20 min på begge sider, drys med røget paprika, frisk timian og salt. Læg den stegte medisterpølse på et skærebræt.
Varm en pande op til den er meget varm. Kom groft snittet kål på panden og steg det i 2 min. til det er lidt brændt. Kom olivenolie ved og smag til med salt og peber.
Sluk for varmen. Anret på 4 store tallerkener, surdejsbrød smurt med dijonnaise, brændt kål, stykker af medisterpølse, persillekviste og stik en træpind i hver stykke med medister.
Servér straks.
Tips
- Brug også gerne spidskål eller rosenkål.
- Har du ikke en surdej, kan du også sagtens erstatte med et andet type brød.