Mignongryde med lun linsesalat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mignongryde med lun linsesalat

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

LUN LINSESALAT
  • 3 dl beluga-linser
  • 200 g broccoli-asparges
  • 100 g små gulerødder
  • 100 g sukkerærter
  • 1 spsk. olivenolie
DRESSING
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Brun mignongryden på panden i lidt fedtstof i 2-3 minutter.
Tilsæt fløde og lad det koge ind ca. 8-10 minutter.
Kog beluga-linserne efter pakkens anvisning.
Blancher broccoliasparges, gulerødder og sukkerærter i vand indtil de er møre og har lidt bid tilbage.
Anret tallerkener med linser, broccoliasparges, gulerødder, peberfrugt i tynde skiver, og sukkerærter.
Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.
Servér mignongryden sammen med den lune linsesalat, og pynt af med ærteskud.