
Mignongryde med lun linsesalat
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pk. ANTONIUS® Mignongryde
- 3 dl fløde
- 100 g snack-peberfrugter
- 1 håndfuld ærteskud
- 3 dl beluga-linser
- 200 g broccoli-asparges
- 100 g små gulerødder
- 100 g sukkerærter
- 1 spsk. olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk. dijonsennep
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
Sådan tilbereder du retten
Brun mignongryden på panden i lidt fedtstof i 2-3 minutter.
Tilsæt fløde og lad det koge ind ca. 8-10 minutter.
Kog beluga-linserne efter pakkens anvisning.
Blancher broccoliasparges, gulerødder og sukkerærter i vand indtil de er møre og har lidt bid tilbage.
Anret tallerkener med linser, broccoliasparges, gulerødder, peberfrugt i tynde skiver, og sukkerærter.
Bland ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.
Servér mignongryden sammen med den lune linsesalat, og pynt af med ærteskud.