Mini frikadeller med peanut-nudler og grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini frikadeller med peanut-nudler og grønt

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

DRESSING
  • 1 dl japansk soja
  • 1 dl peanut butter
  • ½ dl risvinseddike
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. sukker
  • 1 spsk. revet ingefær
NUDLER
  • 350 g ædnudler
  • 50 g spinat
PYNT
  • 2 stilke forårsløg
  • 1 chili
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 2 dl koriander
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Bland japansk soja, peanut butter, risvinseddike, sesamolie, sukker og revet ingefær.

Tilbered mini frikadellerne på en varm pande med lidt fedtstof, ca. 10-15 minutter indtil de er gennemstegte.

Kog nudler efter anvisning på pakken. Bland de varme nudler med dressing og spinat.

Hak forårsløg fint og skær chili i tynde skiver.

Servér de cremede peanut-nudler sammen med frikadeller, hakket forårsløg, sesamfrø og frisk koriander.