
Mini frikadeller med peanut-nudler og grønt
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
DRESSING- 1 dl japansk soja
- 1 dl peanut butter
- ½ dl risvinseddike
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. revet ingefær
- 350 g ædnudler
- 50 g spinat
- 2 stilke forårsløg
- 1 chili
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 dl koriander
Sådan tilbereder du retten
Bland japansk soja, peanut butter, risvinseddike, sesamolie, sukker og revet ingefær.
Tilbered mini frikadellerne på en varm pande med lidt fedtstof, ca. 10-15 minutter indtil de er gennemstegte.
Kog nudler efter anvisning på pakken. Bland de varme nudler med dressing og spinat.
Hak forårsløg fint og skær chili i tynde skiver.
Servér de cremede peanut-nudler sammen med frikadeller, hakket forårsløg, sesamfrø og frisk koriander.