
Mini frikadeller med peanut-nudler og grønt
- 25 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 portion frikadeller
- 1 dl japansk soja
- 1 dl peanut butter
- ½ dl risvinseddike
- 1 spsk. sesamolie
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. revet ingefær
- 350 g ædnudler
- 50 g spinat
- 2 stilke forårsløg
- 1 chili
- 1 spsk. sesamfrø
- 2 dl koriander
Sådan tilbereder du retten
Bland japansk soja, peanut butter, risvinseddike, sesamolie, sukker og revet ingefær.
Lav mini frikadellerne efter opskriften på frikadeller.
Kog nudler efter anvisning på pakken. Bland de varme nudler med dressing og spinat.
Hak forårsløg fint og skær chili i tynde skiver.
Servér de cremede peanut-nudler sammen med frikadeller, hakket forårsløg, sesamfrø og frisk koriander.