Mini karbonader på spyd med safran-couscous og mynteyoghurt

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Mini karbonader på spyd med safran-couscous og mynteyoghurt

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 10 stk. ANTONIUS® panerede mini karbonader
  • 3 dl couscous
  • 1 g safran
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. friskkværnet peber
  • ½ tsk. salt
  • 2 appelsiner
  • 2 dl granatæblekerner
  • 1 dl ristede pekannødder
  • ½ tsk. sort peber
MYNTEYOGHURT
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl finthakket mynte
  • ½ tsk. salt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Tilbered mini karbonaderne i en stegepande i rigeligt fedtstof, 10-15 minutter indtil de er gennemstegte. Kom mini karbonaderne på spyd.

Kog couscous efter pakkens anvisning sammen med safran og olivenolie. Smag til med friskkværnet sort peber og salt.

Skær appelsinerne i stykker.

Anret couscoussen med appelsin, granatæblekerner og pekannødder.

Bland græsk yoghurt sammen med olivenolie, honning, hakket mynte, salt og friskkværnet sort peber.

Servér spyddene sammen med lun couscoussalat og mynteyoghurt.