Sandwich med avocado og gris

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sandwich med avocado og gris

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 ANTONIUS® schnitzel af gris, 1 cm tyk, ca. 125 g
  • 1/6 spidskål eller icebergsalat
  • 1 tomat
  • ¼ peberfrugt
  • 1 spsk. fedtreduceret mayonnaise
  • ½ tsk. paprika, gerne røget
  • ½ avocado
  • Salt og peber
  • ½ tsk. tørret oregano efter smag
  • 1 tsk. olie
  • 1 fuldkorns bolle, ca. 80 g
TILBEHØR
  • 1 gulerod
Print opskrift

En sandwich er ofte den ideelle frokost og denne opskrift på en sandwich fra ANTONIUS® er ingen undtagelsen. Sandwichen er lavet med moden avokado, grøntsager og gris. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Skræl guleroden og skær i stave.

Skyl og snit kål eller salat – der skal være ca. 1 dl. Skyl og skær tomat og peberfrugt i skiver. Rør mayonnaise med paprika. Fjern skal og sten på avocado og skær i skiver. 

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr det med salt, peber og evt. oregano. Lad olie blive varm på en pande ved kraftig varme.

Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når kødet kommes på panden. Brun kødet ½ minut på hver side, skru lidt ned for varmen og steg det 1½ minut på hver side.

Kødet er mest mørt og saftigt, hvis det er svagt rosa indeni.

Tag kødet af panden og skær det først i tynde strimler, lige før bollen gøres klar.

Lun bollen på en brødrister eller på en pande og skær den over.

Smør mayonnaiseblandingen på bollerne. Fordel salat på bunden af bollen.

Læg kødet i strimler over og fordel avocado, tomat og peberfrugt over. Læg bolletoppen på.


Tips

- I stedet for schnitzel kan du bruge koteletter uden fedtkant i strimler. Du kan også bruge en rest kold steg i tynde skiver eller frikadeller. 

- Det smager også godt at komme en skive mild ost over det varme kød.

- Schnitzler kan holde sig tildækket i køleskab i 2 dage.