Skinkeflank med “moderne” Cæsarsalat og sprøde bolchebeder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skinkeflank med “moderne” Cæsarsalat og sprøde bolchebeder

  • 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Dressing
  • 1 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. kapers
  • 1 dl revet pecorino
  • 1 ½ dl rapsolie
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. peber
Tilbehør
  • Rødbeder
  • Flagesalt
  • Purløg
  • Olivenolie
  • Hjertesalat
  • Bolchebeder
  • Radicchio salat
Croutoner
  • 2 skiver rugbrød
  • Olivenolie
  • Timian
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skinkeflank

Kom skinkeflank sweet BBQ på grillen. Grill i ca. 20-30 minutter til centrumtemperaturen er ca. 68 °C.

Lad hvile og skær derefter kødet i skrå skiver tværs af kødfibrene.

Dressing

Skræl og riv hvidløget. Slå ægget ud i en lille høj fladbundet skål.
Tilsæt hvidløg, sennep, citronsaft, kapers, pecorino og til sidst olie. Blend med stavblender og smag til med salt.

Tilbehør

Kom rødbederne med skræl i en gryde med vand og salt i ca. 20 minutter. Hak purløg fint. Kom rødbederne sammen med purløg og olivenolie. Grill hjertesalaten og lad den sode let.

Skræl og skær bolchebeder tyndt med et mandolinjern.

Croutoner

Sæt ovnen til 200 °C varmluft. Riv rugbrødet i små croutoner og bland med olivenolie, finthakket hvidløg, tørret timian, peber og salt.

Spred det ud på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen i ca. 15 minutter, eller indtil de er sprøde.

Servering

Bland hjertesalat, revet radicchiosalat og cæsardressing sammen.

Bland rødbederne med hakket purløg, salt og olivenolie. Top med den grillede skinkeflanke, bolchebeder og rugbrødscroutoner.