<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PMPL6NR height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Mini schnitzler i wraps

30min.
4 personer.

Tilberedning

1

Varm en passende mængde rapsolie i en pande og steg minischnitzlerne gyldne og sprøde på begge sider. Smag til med salt og peber.

2

Riv rødbederne groft og vend dem sammen med yoghurt og hvidløg. Smag til med salt og peber.

3

Skær schnitzlerne i 2-3 stykker hver og fordel dem ud på dine wraps.

4

Snit gulerødderne i meget tynde strimler. Fordel grøntsagerne og rødbede tzatziki på schnitzelstykkerne og rul dem stramt.

5

Trim evt. enderne og skær dem i 4 stykker hver, så de kan stå oprejst på et fad.

6

Hold rullerne samlet med et lille bambusspyd.

Tips

For et børnevenligt alternativ kan du servere de sprødstegte minischnitzler med god kartoffelmos, forskellige tynde grøntsagsstave og små cherrytomater.

 

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 301
Energi (kcal) 120 361
Energi (kJ) 502 1511
Fedt (g) 5,8 17
 - heraf mættede fedtsyrer (g) 2,9 8,8
Kulhydrater (g) 10 31
 -heraf sukkerarter (g) 4,0 12
Kostfibre (g) 1,0 2,9
Protein (g) 7 21
Salt (g) 0,6 1,9
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten