Mini schnitzler i wraps
Tilberedning
1
Varm en passende mængde rapsolie i en pande og steg minischnitzlerne gyldne og sprøde på begge sider. Smag til med salt og peber.
2
Riv rødbederne groft og vend dem sammen med yoghurt og hvidløg. Smag til med salt og peber.
3
Skær schnitzlerne i 2-3 stykker hver og fordel dem ud på dine wraps.
4
Snit gulerødderne i meget tynde strimler. Fordel grøntsagerne og rødbede tzatziki på schnitzelstykkerne og rul dem stramt.
5
Trim evt. enderne og skær dem i 4 stykker hver, så de kan stå oprejst på et fad.
6
Hold rullerne samlet med et lille bambusspyd.
Tips
For et børnevenligt alternativ kan du servere de sprødstegte minischnitzler med god kartoffelmos, forskellige tynde grøntsagsstave og små cherrytomater.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 301 |
Energi (kcal) | 120 | 361 |
Energi (kJ) | 502 | 1511 |
Fedt (g) | 5,8 | 17 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 2,9 | 8,8 |
Kulhydrater (g) | 10 | 31 |
-heraf sukkerarter (g) | 4,0 | 12 |
Kostfibre (g) | 1,0 | 2,9 |
Protein (g) | 7 | 21 |
Salt (g) | 0,6 | 1,9 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |