ANTONIUS® Hakket grisekød 4-7%

ANTONIUS® hakket grisekød 4-7% fedt

Af dansk gris

Hakket grisekød 4-7%, skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov, er et meget magert produkt. Du kan selv tviste kødet i alverdens smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt. Kun fantasien sætter grænser. Det magre kød er især velegnet til frikadeller, wok og panderetter eller sammen med røget bacon i børnenes favorit, spaghetti bolognese.

Tilberedning:
Hakket kød af gris kan anvendes i mange forskellige retter f.eks. frikadeller, boller i karry, wok og wraps. Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen. Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 559 kJ / 133 kcal
Fedt 5,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,18 g
noeglehulsmarkering.png Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Lignende produkter

Produktlogo 2 Hjerter 100Px

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Icon Gaffel 100Px

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

Danish Crown Kød Fra Danske Landmænd Med Baggrund CMYK 100Px

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.