ANTONIUS® Hakket grisekød 8-12%

ANTONIUS® hakket grisekød 8-12% fedt

Af dansk gris

Hakket grisekød 8-12% er skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov. Modsat det helt magre hakkede kød kan egner kødet her sig fint til farsretter med længere tilberedningstider, som f.eks. farseringer og forloren hare. Brug det også i wokretter, frikadeller, boller i karry eller som fyld i tortillas eller på pizza.

Tilberedning:
Hakket kød af gris kan anvendes i mange forskellige retter f.eks. frikadeller, boller i karry, wok og wraps. Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75  °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen. Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 699 kJ / 167 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,5 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,21 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Lignende produkter

Produktlogo 2 Hjerter 100Px

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Icon Gaffel 100Px

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

Danish Crown Kød Fra Danske Landmænd Med Baggrund CMYK 100Px

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.