ANTONIUS® panerede mini karbonader

Af dansk gris

Hakkekød fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed. Karbonaderne er panerede i en blanding af rug og rasp, og skal ca. have 8-9 min på hver side på en pande.

Smager skønt som tilbehør til en grøn salat eller lav f.eks. vores mini karbonader på spyd med safran-couscous og mynteyoghurt.

Tilberedning:
Pande: Steg kødet i olie og smør ved middel varme i ca. 8-9 min. på hver side. Det anbefales at der er fedtstof på panden under hele stegetiden.

Ovn: Brun minikarbonaderne på en pande ved moderat varme i 2 min. på hver side. Steg videre i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 11-13 min. Lad kødet hvile ca. 1 min. inden servering.

Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Ingredienser:
80% hakket kød af dansk gris, hvedemel, vand, rugmel, salt (tilsat jod), bygmalt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 916 kJ / 219 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrater 10 g
- heraf sukkerarter 2,1 g
Protein 16 g
Salt 0,38 g

Lignende produkter

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.