
ANTONIUS® tørsaltet bacon
ANTONIUS® tørsaltet bacon er dansk håndværk. Tørsaltet bacon er håndsaltet, tørret og røget med bøgeflis. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end traditionelt bacon, og stænker mindre ved stegning på panden, da saltningen har trukket mere vand ud af kødet.
Tilberedning:
Bacon kan tilberedes hel eller skæres i skiver, tern eller strimler, og steges på en pande eller i ovn indtil en kernetemperatur på min. 75 °C er opnået. Bacon skal gennemsteges.
Ingredienser:
Tørsaltet røget bacon skåret af brystflæsk fra dansk Antoniusgris.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1049 kJ / 250 kcal | |
Fedt | 20 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,9 g | |
Kulhydrater | 0 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 1,6 g |
