ANTONIUS® tørsaltet bacon
ANTONIUS® tørsaltet bacon er dansk håndværk. Tørsaltet bacon er håndsaltet, tørret og røget med bøgeflis. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end traditionelt bacon, og stænker mindre ved stegning på panden, da saltningen har trukket mere vand ud af kødet.
Tilberedning:
Bacon kan tilberedes hel eller skæres i skiver, tern eller strimler, og steges på en pande eller i ovn indtil en kernetemperatur på min. 75 °C er opnået.
Bacon skal gennemsteges.
Ingredienser:
Tørsaltet røget bacon skåret af brystflæsk fra dansk Antoniusgris.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1049 kJ / 250 kcal | |
Fedt | 20 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,9 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 1,6 g |
Lignende produkter
INSPIRATION
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.