Tørsaltet bacon

ANTONIUS® tørsaltet bacon

ANTONIUS® tørsaltet bacon er dansk håndværk. Tørsaltet bacon er håndsaltet, tørret og røget med bøgeflis. Tørsaltet bacon kan steges mere sprødt end traditionelt bacon, og stænker mindre ved stegning på panden, da saltningen har trukket mere vand ud af kødet.

Tilberedning:
Bacon kan tilberedes hel eller skæres i skiver, tern eller strimler, og steges på en pande eller i ovn indtil en kernetemperatur på min. 75 °C er opnået.

Bacon skal gennemsteges.

Ingredienser:
Tørsaltet røget bacon skåret af brystflæsk fra dansk Antoniusgris.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1049 kJ / 250 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrater
- heraf sukkerarter
Protein 18 g
Salt 1,6 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Lignende produkter

Produktlogo 2 Hjerter 100Px

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Icon Gaffel 100Px

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

Danish Crown Kød Fra Danske Landmænd Med Baggrund CMYK 100Px

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.