ANTONIUS® flanksteak m. sweet BBQ marinade

ANTONIUS® flanksteak m. sweet BBQ marinade

Flanksteak fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Prøv vores flanksteak med din favorit sommersalat eller lav f.eks. vores Flanksteak m. moderne Cæsarsalat og sprøde bolchebeder.

Tilberedning:
Grilles først direkte 2 min. på hver side. Efterfølgende indirekte i ca. 25 min. i alt. Hviler 5 min. før udskæring.

Ingredienser:
87% skinkeinderlår af gris, vand, rapsolie, salt, sukker, krydderier (herunder paprika, røget koriander, chili), løg, tomatpulver, tomat, antioxidanter (E 301, E 331), hvidløg, konserveringsmiddel (E 262), paprikaekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 555 kJ / 132 kcal
Fedt 5,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrater 1,6 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 18 g
Salt 1,0 g

Vælg online butik

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.