
ANTONIUS® flanksteak m. sweet BBQ marinade
Flanksteak fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Prøv vores flanksteak med din favorit sommersalat eller lav f.eks. vores Flanksteak m. moderne Cæsarsalat og sprøde bolchebeder.
Tilberedning:
Grilles først direkte 2 min. på hver side. Efterfølgende indirekte i ca. 25 min. i alt. Hviler 5 min. før udskæring.
Ingredienser:
87% skinkeinderlår af gris, vand, rapsolie, salt, sukker, krydderier (herunder paprika, røget koriander, chili), løg, tomatpulver, tomat, antioxidanter (E 301, E 331), hvidløg, konserveringsmiddel (E 262), paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 555 kJ / 132 kcal | |
Fedt | 5,8 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,4 g | |
Kulhydrater | 1,6 g | |
- heraf sukkerarter | 0,9 g | |
Protein | 18 g | |
Salt | 1,0 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.