
ANTONIUS® koteletter med hvidløg
Nakkekoteletter fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
En måde at nyde vores koteletter på kunne f.eks. være ved at følge vores opskrift med nye danske kartofler, grillede grøntsager og kryddersmør.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande ved moderat varme i ca. 3-5 min. på hver side eller grill kødet ved direkte varme i ca. 3-5 min. på hver side.
Tag kødet af panden/grillen og lad det hvile i 3-4 min. før servering.
Ingredienser: 87 % kamfilet af gris, vand, delvist hærdet rapsolie, salt, krydderurt (persille, basilikum), krydderi (hvidløg, peber, muskatblomme, muskatnød), sukker, krydderiekstrakter (basilikum, muskatblomme, muskatnød, peber, koriander), spinat, antioxidanter (E 301, E 331), konserveringsmiddel (E 262), aroma (ost).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 616 kJ / 147 kcal | |
Fedt | 7,3 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,0 g | |
Kulhydrater | 0,9 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 1,1 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.