
ANTONIUS® panerede mini-schnitzler af kamfilet
Af dansk gris
Panerede mini-schnitzler af kamfilet fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Schnitzlerne er panerede i en blanding af rug og rasp og skal kun have 4 minutter på panden.
Smager skønt skåret i skiver som topping i en grøn salat eller lav f.eks. vores Schnitzler i wraps med rødbede "tzatziki".
Tilberedning:
Brunes på panden i rigeligt fedstof 2 min. på hver side.
Ingredienser:
80% kamfilet af dansk gris, hvedemel, vand, rugmel, salt (tilsat jod), bygmalt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 671 kJ / 159 kcal | |
Fedt | 4,4 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g | |
Kulhydrater | 11 g | |
- heraf sukkerarter | 0,6 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 0,36 g |


Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.