ANTONIUS® XL koteletter m. Kansas City inspireret BBQ

Koteletter fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd.

Spice din grill-menu op med vores opskrift på grillede koteletter med lune tomater, mozzarella og sød balsamico glaze.

Tilberedning:
Pande: Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 5 - 7 minutter på hver side. Lad kødet hvile i ca. 5 min. før servering.

Grill: Grill kødet ved direkte varme i 5 - 7 min. på hver side. Tag kødet af panden/grillen og lad det hvile i ca. 5 min. før servering. Varen
skal gennemsteges

Ingredienser: 86 % kamfilet af dansk gris, vand, rapsolie, salt, tomatflager (tomatpure koncentrat, majsstivelse), krydderier (røget paprika, røget koriander, chili, kanel), brun farin (sukker, rørsukkersirup), oksebouillon (dextrose, salt, gærekstrakt, oksefedt, løg, krydderiekstrakter (rosmarin, peber) maltodextrin), sukker, dextrose, tørrede æbler, løg, hvidløg, antioxidanter (E 301, E 331), konserveringsmiddel (E 262), paprikaekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 588 kJ / 140 kcal
Fedt 6,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,7 g
Kulhydrater 1,8 g
- heraf sukkerarter 1,1 g
Protein 19 g
Salt 1,1 g

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.