
ANTONIUS® XL koteletter m. steak peber marinade
Koteletter fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Spice din sommermenu op med vores opskrift på grillet XL koteletter med sprøde kartofler og ingefær-youghurt.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande ved moderat varme i ca. 3-4 min. på hver side eller grill kødet ved direkte varme i ca. 3 min. på hver side. Tag kødet af panden/grillen og lad det hvile i 2-3 min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 639 kJ / 153 kcal | |
Fedt | 8,0 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,1 g | |
Kulhydrater | 1,1 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 1,0 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.