ANTONIUS® Nakkefilet

ANTONIUS® nakkefilet

Af dansk gris, uden fedtkant

Nakkefilet skæres af forenden på grisen og er et velsmagende stykke kød, der med sin fine fedtmarmorering holder sig saftig og bevarer smagen ved stegning. Nakkefilet kan steges hel, skæres i koteletter eller f.eks. anvendes til pulled pork.

Tilberedning:
Nakkefileten lægges på en rist og stilles i en forvarmet ovn på 180 °C i ca. 1½-2 timer, eller til en centrumtemperatur på 80 °C. Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 765 kJ / 184 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,21 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Produkter