ANTONIUS® Skinkeculotte

ANTONIUS® skinkeculotte

Af dansk gris. Ridset og tilsat lage

Culotte skæres af yderlår fra skinken. Det magre og reelle kød skal tilberedes nænsomt. Den bedste spiseoplevelse fås, når culotten er svagt rosa i midten ved servering. Rester fra culotte er velegnet til skivet pålæg.

Tilberedning:
Ovn: Læg kødet på en rist og steg det i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 40-55 min. til en centrumtemperatur på 65 °C.

Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Grill: Steg kødet ved indirekte varme i ca. 40-50 min. til en centrumtemperatur på 65 °C.

Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Ingredienser:
91% skinkeyderlår, vand, salt, glukosesirup, krydderiekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 778 kJ / 187 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,6 g
Kulhydrater 1 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 17 g
Salt 0,7 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Produkter