ANTONIUS® Krogmodnet Flæstesteg

ANTONIUS® krogmodnet flæskesteg

Af dansk gris. Skåret af kam uden ben

Krogmodnet kam er et eksklusivt produkt. Kammene er håndsorteret af kompetente fagfolk på slagteriet, hvilket sikrer fyldige og rustikke svinekamme med eftertragtet intramuskulær fedtmarmorering og kødstruktur.

Kammene er desuden modnet under kontrollerede forhold i minimum 14 dage, som gør kødet ekstra mørt og kødsmagen mere intens.

Servér eksempelvis krogmodnet flæskesteg med søde kartofler, rosenkål med bacon og bearnaise.

Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt.
Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 75-90 minutter eller til centrumtemperatur på 75 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1438 kJ / 347 kcal
Fedt 30 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 19 g
Salt 0,22 g

Vælg online butik

Produkter

Sådan steger du en flæskesteg

Er du i tvivl om, hvordan du bedst steger din krogmodnede flæskesteg? Du finder vores stegevejlening lige her. Følg de enkle trin i videoen og få et godt resultat.

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.