
ANTONIUS® krogmodnet flæskesteg
Af dansk gris. Skåret af kam uden ben
Krogmodnet kam er et eksklusivt produkt. Kammene er håndsorteret af kompetente fagfolk på slagteriet, hvilket sikrer fyldige og rustikke svinekamme med eftertragtet intramuskulær fedtmarmorering og kødstruktur.
Kammene er desuden modnet under kontrollerede forhold i minimum 14 dage, som gør kødet ekstra mørt og kødsmagen mere intens.
Servér eksempelvis krogmodnet flæskesteg med søde kartofler, rosenkål med bacon og bearnaise.
Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt.
Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 75-90 minutter eller til centrumtemperatur på 75 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 1438 kJ / 347 kcal | |
Fedt | 30 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 11 g | |
Kulhydrater | 0,5 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 0,22 g |

Produkter
Sådan steger du en flæskesteg
Er du i tvivl om, hvordan du bedst steger din krogmodnede flæskesteg? Du finder vores stegevejlening lige her. Følg de enkle trin i videoen og få et godt resultat.