
ANTONIUS® krogmodnet flæskesteg
Af dansk gris. Skåret af kam uden ben
Krogmodnet kam er et eksklusivt produkt. Kammene er håndsorteret af kompetente fagfolk på slagteriet, hvilket sikrer fyldige og rustikke svinekamme med eftertragtet intramuskulær fedtmarmorering og kødstruktur.
Kammene er desuden modnet under kontrollerede forhold i minimum 14 dage, som gør kødet ekstra mørt og kødsmagen mere intens.
Servér eksempelvis krogmodnet flæskesteg med søde kartofler, rosenkål med bacon og bearnaise.
Tilberedning:
Tør sværen af for kødsaft og gnid med salt.
Læg stegen på en rist og steg i en forvarmet ovn ved 200 °C, i ca. 75-90 minutter eller til centrumtemperatur på 75 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Produkter
Sådan steger du en flæskesteg
Er du i tvivl om, hvordan du bedst steger din krogmodnede flæskesteg? Du finder vores stegevejlening lige her. Følg de enkle trin i videoen og få et godt resultat.
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.