
ANTONIUS® Skinkeculotte m. smoked BBQ marinade
Skinkeculotte fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc rece hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Prøv vores skinkeculotte med en frisk salat, f.eks. sammen med grillet spidskål og urte-creme fraiche.
Tilberedning:
Ovn: Læg kødet på en rist og steg det i en forvarmet ovn ved 150 °C i ca. 45-60 min. til en centrumtemperatur på 63 °C. Lad stegen hvile i ca. 6 min. før servering.
Grill: Steg kødet ved indirekte varme i ca. 40 min. til en centrumtemperatur på 63 °C. Lad stegen hvile i ca. 6 min. før servering.
Ingredienser:
86 % skinkeyderlår af gris, vand, rapsolie, salt, krydderier (herunder paprika, røget koriander, chili, hvidløg), sukker, peberfrugt, dextrose, antioxidanter (E 301, E 331), løg, konserveringsmiddel (E 262), paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 840 kJ / 202 kcal | |
Fedt | 14 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,4 g | |
Kulhydrater | 1,6 g | |
- heraf sukkerarter | 1,2 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 1,2 g |

Produkter
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.