
ANTONIUS® skinkeculotte
Af dansk gris. Ridset og tilsat lage
Culotte skæres af yderlår fra skinken. Det magre og reelle kød skal tilberedes nænsomt. Den bedste spiseoplevelse fås, når culotten er svagt rosa i midten ved servering. Rester fra culotte er velegnet til skivet pålæg.
Du kan eksempelvis servere Grillet skinkeculotte med vandmelonsalat og saltbagte kartofler eller lave en klassisk Culottesteg i ovn.
Tilberedning:
Ovn: Læg kødet på en rist og steg det i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 40-55 min. til en centrumtemperatur på 65 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.
Grill: Steg kødet ved indirekte varme i ca. 40-50 min. til en centrumtemperatur på 65 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.
Ingredienser:
91% skinkeyderlår, vand, salt, glukosesirup, krydderiekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 778 kJ / 187 kcal | |
Fedt | 13 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,6 g | |
Kulhydrater | 1 g | |
- heraf sukkerarter | 0,5 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 0,7 g |
