ANTONIUS® Skinkeculotte

ANTONIUS® skinkeculotte

Af dansk gris. Ridset og tilsat lage

Culotte skæres af yderlår fra skinken. Det magre og reelle kød skal tilberedes nænsomt. Den bedste spiseoplevelse fås, når culotten er svagt rosa i midten ved servering. Rester fra culotte er velegnet til skivet pålæg.

Du kan eksempelvis servere Grillet skinkeculotte med vandmelonsalat og saltbagte kartofler eller lave en klassisk Culottesteg i ovn.

Tilberedning:
Ovn: Læg kødet på en rist og steg det i en forvarmet ovn ved 200 °C i ca. 40-55 min. til en centrumtemperatur på 65 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Grill: Steg kødet ved indirekte varme i ca. 40-50 min. til en centrumtemperatur på 65 °C.
Lad stegen hvile i ca. 5 min. før servering.

Ingredienser:
91% skinkeyderlår, vand, salt, glukosesirup, krydderiekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 778 kJ / 187 kcal
Fedt 13 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,6 g
Kulhydrater 1,0 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 17 g
Salt 0,70 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Produkter

Produktlogo 2 Hjerter 100Px

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Icon Gaffel 100Px

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

Danish Crown Kød Fra Danske Landmænd Med Baggrund CMYK 100Px

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.