ANTONIUS® skinketern

Skåret af skinkeyderlår af dansk gris

Skinkekød i tern er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® yderlår, der giver magert kød i tern.

Skinkekød i tern er velegnet til brug i gryderetter eller til lynstegning på pande. Egner sig særdeles fint til mange asiatiske opskrifter. Du får den bedste smagsoplevelse hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Du kan f.eks. lave retten Skinketern i red curry kokos eller Jordskokkesuppe med fløde og ristede skinketern.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2 min. Ryst panden ca. hver ½ min. for at få stegeskorpe på alle sider.

Skinkekød i tern kan anvendes til f.eks. gryderetter, wok eller wraps.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 475 kJ / 113 kcal
Fedt 2,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 21 g
Salt 0,17 g

Vælg online butik

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.