ANTONIUS® filetstrimler

ANTONIUS® filetstrimler

Af kam tilsat 10% lage - af dansk gris

Filetstrimler af kam fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Vores nøglehulsmærkede Filetstrimler har kun 5% fedt og er marinerede i en neutral lage, som sikrer saftigt resultat på kun 3 minutters tilberedningstid.

Strimlerne egner sig godt til blandt andet wraps og wokretter - prøv f.eks. Tortillas med minutstrimler eller Grønne tacos med filetstrimler og spice dip.

Tilberedning:
Sauteres på varm wok eller pande med lidt olie. Vendes rundt i 2-3 min.

Tips:
Servér med sauterede snittede grøntsager og nudler eller ris. Dryp med soya og drys evt. saltede cashewnødder og korianderblade over retten.

Ingredienser:
Kamfilet af gris 90%, vand, salt, sukker, antioxidanter: E 301 og E 331, konservering: E 262.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 514 kJ / 122 kcal
Fedt 4,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,7 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 20 g
Salt 0,64 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Inspiration

Skinketern i red curry kokos

med peberfrugter og porrer

Grøn karry med gris, rodfrugter, spinat og røde linser

Indisk gryderet med skinkekød og karry