ANTONIUS® mignongryde

Af dansk gris

Mignon fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Smager skønt på en rugbrød eller lav f.eks. vores mignongryde med lun linsesalat.

Tilberedning:
Brunes af på pande i 1 spsk. smør eller olie. Tilsættes derefter 1-1,5 dl fløde og koges ind i 8-10 min. Serveres på rugbrød eller med ris, kartofler. Varen skal gennemsteges.

Ingredienser:
71% skinkelårtunge af dansk gris, 14% rødløg, vand, rapsolie, 2% champignon, salt, krydderier (herunder paprika), champignonekstrakt, gærekstrakt, sukker, krydderurter, antioxidanter (E 301, E 331), paprikaekstrakt, konserveringsmiddel (E 262).

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 545 kJ / 130 kcal
Fedt 6,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrater 3,8 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 15 g
Salt 1,5 g

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.