
ANTONIUS® mignongryde
Af dansk gris
Mignon fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise som er født og opdrættet hos udvalgte landmænd. Krølle på halen, 30% mere plads, frisk strøelse og fritgående søer giver grise fra ANTONIUS® 2 hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Smager skønt på en rugbrød eller lav f.eks. vores mignongryde med lun linsesalat.
Tilberedning:
Brunes af på pande i 1 spsk. smør eller olie. Tilsættes derefter 1-1,5 dl fløde og koges ind i 8-10 min. Serveres på rugbrød eller med ris, kartofler. Varen skal gennemsteges.
Ingredienser:
71% skinkelårtunge af dansk gris, 14% rødløg, vand, rapsolie, 2% champignon, salt, krydderier (herunder paprika), champignonekstrakt, gærekstrakt, sukker, krydderurter, antioxidanter (E 301, E 331), paprikaekstrakt, konserveringsmiddel (E 262).
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 545 kJ / 130 kcal | |
Fedt | 6,1 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,3 g | |
Kulhydrater | 3,8 g | |
- heraf sukkerarter | 1,3 g | |
Protein | 15 g | |
Salt | 1,5 g |

INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.