ANTONIUS® Flæsk i skiver

ANTONIUS® flæsk i skiver

Skåret af bryst af dansk gris

Flæsk i skiver er skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® bryst og kan steges på pande, grill eller i ovn. Serveres enten som den helt klassiske stegt flæsk med persillesovs og kartofler, men egner sig også som topping i salater og supper eller fyld i madbrød.

Tilberedning:
Pande: Steg kødet i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved middel varme. Samlet stegetid ca. 20 min., vend kødet ca. hver 4. min.
Ovn: Læg kødet på en rist, og steg det i en forvarmet ovn ved 225 °C i ca. 13 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1301 kJ / 314 kcal
Fedt 28 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 0,15 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik