Antonius Herregårdskoteletter

ANTONIUS® herregårdskoteletter

Herregårdskoteletter er skåret af dansk ANTONIUS® filet, som er en særlig udvalgt og afpudset kam, der giver en mager kotelet. Herregårdskoteletter er større end normale koteletter og velegnet til både stegning på pande, grill eller i ovn. Du kan f.eks. lave Herregårdskoteletter med ærtepuré og grøn salat

Er man mere til en salat som hovedret, wok eller gryderet med koteletter, kan de også nemt skæres i tern eller strimler.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 5-6 min. på hver side. Tag kødet af panden og lad det hvile et par min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 799 kJ / 192 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 20 g
Salt 0,21 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter