ANTONIUS® Koteletter

ANTONIUS® koteletter

Skåret af kamfilet af dansk gris uden ben, uden svær

Koteletter er skåret af dansk ANTONIUS® filet, som er en særlig udvalgt og afpudset kam, der giver en mager kotelet. Middagskoteletter er velegnet til både stegning på pande, grill eller i ovn og kan nemt skæres i tern og bruges i wok eller gryderetter. Prøv f.eks. vores nudler med koteletter i tern der smager skønt med koteletter, som tilbehør til nudlerne. 

Tilberedning:
Brun kødet på begge sider på en pande med olie og smør ved god varme. Steg videre ved middel varme i ca. 2 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 567 kJ / 135 kcal
Fedt 5 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,17 g
noeglehulsmarkering.png Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik