ANTONIUS® Skaftkoteletter

ANTONIUS® skaftkoteletter

Af dansk gris

Skaftkolet fra ANTONIUS® er 100% dansk, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed. Skaftkoteletter smager skønt til en grøn salat. Lav f.eks. vores Skaftkoteletter med bønner og bulgur.

Tilberedning:

Skaftkoteletter på pande: Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 7-8 min. på hver side. Lad kødet hvile i ca. 1 min. før servering.

Skaftkoteletter i fad i ovnen: Brun kødet på panden i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved høj varme. Steg kødet i en forvarmet ovn ved 185 °C i ca. 13 min. Lad kødet hvile i ca. 1 min. før servering.

Ingredienser:

Skåret af kamfilet af dansk gris med ben, uden svær.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1013 kJ / 244 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,7 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,15 g
noeglehulsmarkering.png Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter