ANTONIUS® Skinkeschnitzler

ANTONIUS® skinkeschnitzler

Skåret af skinkeinderlår af dansk gris

Skinkeschnitzler er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® inderlår. Schnitzel af inderlår er et meget magert stykke kød, som kræver kort tilberedningstid, enten på pande og på grill. Du kan også lynstege tynde strimler af schnitzel i wokretter tilsat dine yndlingsgrøntsager.

Tilberedning:
Brun kødet på en pande i olie og smør ved god varme, skru ned til middel varme, og steg færdig 1½-2 min. på hver side.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 453 kJ / 107 kcal
Fedt 2,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,17 g
noeglehulsmarkering.png Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik