ANTONIUS® skinketern

ANTONIUS® skinketern

Skåret af skinkeyderlår af dansk gris

Skinkekød i tern er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® yderlår, der giver magert kød i tern. Skinkekød i tern er velegnet til brug i gryderetter eller til lynstegning på pande. Egner sig særdeles fint til mange asiatiske opskrifter. Du får den bedste smagsoplevelse hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2 min. Ryst panden ca. hver ½ min. for at få stegeskorpe på alle sider.

Skinkekød i tern kan anvendes til f.eks. gryderetter, wok eller wraps.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 475 kJ / 113 kcal
Fedt 2,8 g
- heraf mættede fedtsyrer 1 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,17 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik