Krogmodnet - håndsorteret af dygtige slagtere

Krogmodnet kød af ANTONIUS®

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv og dine kære, så skal du prøve ANTONIUS® krogmodnet flæskesteg med ridsede svær, lige til at sætte i ovnen - eller de krogmodnede koteletter hvis tiden er lidt knap.

Nøje udvalgte kødstykker
Kammene er særligt udvalgte af fagfolk på slagteriet, hvilket sikrer fyldige og rustikke kamme med flot intramuskulær fedtmarmorering og eftertragtet kødstruktur.

Krogmodnet håndsorteringKrogmodnet

Modning
Kødet sendes til Guldrummet i Kolding for at blive hængt på krog og modne på gammeldags vis, hvor det dagligt kontrolleres og bedømmes af dygtige fagfolk. Under modningsprocessen på minimum 14 dage nedbryder de naturlige enzymer kødet bindevæv. Dette gør kødet ekstra mørt, samtidig med at kødet gennem krogmodningen langsomt dehydreres, så kødsmagen bliver mere nuanceret og intens.

ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang. Altså præcis dét du kigger efter, når du køber ind.

ANTONIUS® Krogmodnet. Kødet, der bare smager.

ANTONIUS® krogmodnet

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.