Krogmodnet - håndsorteret af dygtige slagtere

Krogmodnet kød af ANTONIUS®

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv og dine kære, så skal du prøve ANTONIUS® krogmodnet flæskesteg med ridsede svær, lige til at sætte i ovnen - eller de krogmodnede koteletter hvis tiden er lidt knap.

Nøje udvalgte kødstykker
Kammene er særligt udvalgte af fagfolk på slagteriet, hvilket sikrer fyldige og rustikke kamme med flot intramuskulær fedtmarmorering og eftertragtet kødstruktur.

Krogmodnet håndsorteringKrogmodnet

Modning
Kødet sendes til Guldrummet i Kolding for at blive hængt på krog og modne på gammeldags vis, hvor det dagligt kontrolleres og bedømmes af dygtige fagfolk. Under modningsprocessen på minimum 14 dage nedbryder de naturlige enzymer kødet bindevæv. Dette gør kødet ekstra mørt, samtidig med at kødet gennem krogmodningen langsomt dehydreres, så kødsmagen bliver mere nuanceret og intens.

ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang. Altså præcis dét du kigger efter, når du køber ind.

ANTONIUS® Krogmodnet. Kødet, der bare smager.

Krogmodnede koteletter

ANTONIUS® krogmodnede koteletter

Krogmodnede koteletter er et eksklusivt produkt. Håndsorterede kamme krogmodnes i 14 dage på gammeldags vis under særlige forhold for at fremme mørhed og smag. Under modningen intensiveres smagen, da kødet langsomt tørrer ud og det naturlige vandindhold reduceres.

ANTONIUS® Krogmodnet fremstår med en flot fedtmarmorering og er samtidig en anelse mere dybrød i farven. ANTONIUS® Krogmodnet er garanteret ekstra mørt, saftigt og velsmagende hver gang.

Prøv blandt andet vores opskrift på ​Krogmodnede koteletter med tortellini i blå ostesauce.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden, og lad det hvile i ca. 1 min. før servering. Du får den bedste smagsoplevelse, hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.