<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PMPL6NR height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Mørbrad med grillet blomkålssalat

35min.
4 personer.

Mørbrad medaljoner serveres her på en ny og spændende måde sammen med en frisk blomkålssalat og en gurkemeje-karry dressing. Kombinationen fremhæver mørbradens saftighed og blomkålens sprødhed. Velbekomme!

Tilberedning

1

Rist parmaskinke i ovn på bagepapir i 10 min. ved 210° grader til det er sprødt. Læg det på et stykke køkkenrulle.

2

Afpuds svinemørbraden og skær den i 3 cm medaljoner.

Gurkemeje-karrydressing

1

Ryst alle ingredienser sammen til dressingen.

Grillet blomkålssalat

1

Rist pinjekerner let på en pande til de er gyldne.

2

Varm en pande op ved høj varme. Når den er meget varm ristes blomkålsbuketter, lad det blive lidt ”brændt” på alle sider. Blomkålen må gerne have bid, kom det over på et fad og lad det afkøle lidt.

3

Kom de øvrige ingredienser i en salatskål og vend gurkemeje-karry dressing i.

Anretning

1

Varm en grillpande op. Grill mørbrads medaljoner i ca. 1-2 min. på hver side ved høj varme. Kom smør ved og krydr med salt og peber.

2

Anret de grillede mørbradmedaljoner med stykker af sprød parmaskinke og grillet blomkålsalat.

Tips

Flere opskrifter med mørbrad

Du kan finde flere opskrifter fra ANTONIUS® med mørbrad lige her:

Opskrifter med mørbrad

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 391
Energi (kcal) 145 566
Energi (kJ) 606 2368
Fedt (g) 7.3 28
- heraf mættede fedtsyrer (g) 2.2 8.6
Kulhydrater (g) 12 46
- heraf sukkerarter (g) 4.2 16
Kostfibre (g) 2.3 8.8
Protein (g) 9 37
Salt (g) 0.6 2.4
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten