
ANTONIUS® mørbrad
Af dansk gris
Mørbrad med bimørbrad er særligt udvalgt, afpudset og magert ANTONIUS® kød.
Mørbrad af gris kan anvendes hel eller udskåret som bøffer i utallige retter f.eks. Mørbrad på grill med bacon og asparges eller Mørbradbøffer med grillet blomkålssalat.
Svinemørbrad er velegnet til både stegning på pande, i ovn eller på grill.
Tilberedning:
Afpuds og brun kødet ved moderat varme i ca. 2 min. på hver side. Steg videre på en rist i forvarmet ovn ved 185 °C i ca. 18-20 min. (centrumtemperatur 62-65 °C). Lad kødet hvile i ca. 5 min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 546 kJ / 130 kcal | |
Fedt | 4,9 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 21 g | |
Salt | 0,17 g |


Produkter
Sådan steger du en mørbrad
Skal du stege din mørbrad i medaljoner? Så kan du se vores stegevejledning lige her.
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.