ANTONIUS® Mørbrad

ANTONIUS® mørbrad

Af dansk gris

Mørbrad med bimørbrad er særligt udvalgt, afpudset og magert ANTONIUS® kød. Mørbrad af gris kan anvendes hel eller udskåret som bøffer i utallige retter f.eks. mørbrad på grill med bacon og asparges eller mørbradbøffer med grillet blomkålssalat.

Svinemørbrad er velegnet til både stegning på pande, i ovn eller på grill.

Tilberedning:
Afpuds og brun kødet ved moderat varme i ca. 2 min. på hver side. Steg videre på en rist i forvarmet ovn ved 185 °C i ca. 18-20 min. (centrumtemperatur 62-65 °C). Lad kødet hvile i ca. 5 min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 546 kJ / 130 kcal
Fedt 4,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,8 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,17 g
Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Produkter

Sådan steger du en mørbrad

Skal du stege din mørbrad i medaljoner? Så kan du se vores stegevejledning lige her.

M9L6kmA5BHI

Inspiration

Mørbrad i medaljon

med grillet blomkålssalat og gurkemeje-karry dressing

Mørbradbøffer med stegt grønkålssalat

Grillet mørbrad med bacon og asparges