
Wrap med mexicansk kød, kidneybønner og guacamole
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 600 g ANTONIUS® hakket grisekød 8-12%
- 1 brev burrito spice mix
- 1 dåse kogte kidneybønner, drænet
- 8 stk. hvede tortillas
- 100 g fintsnittet rød spidskål
- 100 g rød peberfrugt i tern
- 3 stk. modne avocado
- 2 spsk. limesaft
- 5 g hakket rød chili
- 2 spsk. cremefraiche 18%
- 1 tsk. salt
- Frisk koriander
Sådan tilbereder du retten
Varm en pande op, sautér hakket grisekød til det er gyldent, kom burrito mix ved og evt. lidt vand. Kom kidneybønner ved og lad det blive varmt.
Lav guacamole ved at mose avocadokødet med en gaffel, tilsæt limesaft, rød chili, cremefraiche 18% og smag til med salt.
Anret hver tortilla med fintsnittet rød spidskål, rød peberfrugt, guacamole, koriander og mexicansk krydderiblanding.
Fold eller rul wrap som ønsket. Man kan også pakke dem ind i bagepapir, halvere og tage dem med ”To Go”.
Tips
Man kan fylde kogte ris i sin wrap i stedet for bønner.