Wrap med mexicansk kød, kidneybønner og guacamole

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med mexicansk kød, kidneybønner og guacamole

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g ANTONIUS® hakket grisekød 8-12%
  • 1 brev burrito spice mix
  • 1 dåse kogte kidneybønner, drænet
  • 8 stk. hvede tortillas
  • 100 g fintsnittet rød spidskål
  • 100 g rød peberfrugt i tern
GUACAMOLE
  • 3 stk. modne avocado
  • 2 spsk. limesaft
  • 5 g hakket rød chili
  • 2 spsk. cremefraiche 18%
  • 1 tsk. salt
PYNT
  • Frisk koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm en pande op, sautér hakket grisekød til det er gyldent, kom burrito mix ved og evt. lidt vand. Kom kidneybønner ved og lad det blive varmt.

Lav guacamole ved at mose avocadokødet med en gaffel, tilsæt limesaft, rød chili, cremefraiche 18% og smag til med salt.

Anret hver tortilla med fintsnittet rød spidskål, rød peberfrugt, guacamole, koriander og mexicansk krydderiblanding.

Fold eller rul wrap som ønsket. Man kan også pakke dem ind i bagepapir, halvere og tage dem med ”To Go”.


Tips

Man kan fylde kogte ris i sin wrap i stedet for bønner.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Flæskesteg med bouillonkartofler

med årstidens svampe og timian

Stegt flæsk med pære-jordskokkekompot

Herregårdskoteletter med ærtepuré og grøn salat