
ANTONIUS® hakket grisekød 4-7% fedt
Af dansk gris
Hakket grisekød 4-7%, skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov, er et meget magert produkt. Du kan selv tviste kødet i alverdens smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt. Kun fantasien sætter grænser.
Det magre kød er især velegnet til frikadeller, wok og panderetter eller sammen med røget bacon i børnenes favorit, spaghetti bolognese.
Tilberedning:
Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.
Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 559 kJ / 133 kcal | |
Fedt | 5,5 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,0 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 20 g | |
Salt | 0,18 g |


Lignende produkter
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.