ANTONIUS® hakket grisekød 4-7% fedt

Af dansk gris

Hakket grisekød 4-7%, skåret af særlig udvalgt dansk ANTONIUS® grisebov, er et meget magert produkt. Du kan selv tviste kødet i alverdens smagsretninger ved at tilsætte krydderier, grøntsager eller frugt. Kun fantasien sætter grænser.

Det magre kød er især velegnet til frikadeller, wok og panderetter eller sammen med røget bacon i børnenes favorit, spaghetti bolognese

Tilberedning:
Gennemsteg kødet til en centrumtemperatur på 75 °C. Brun kødet af til overfladen bliver gylden. Dette fremmer smagsoplevelsen.

Hakket kød og fars skal altid gennemsteges.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 559 kJ / 133 kcal
Fedt 5,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,0 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 20 g
Salt 0,18 g

Lignende produkter

Stegning af frikadeller

Brug eksempelvis det hakkede grisekød til de klassiske frikadeller.

Du kan se videoen med opskriften her.

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.