Mørbradgryde med grønne ris

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradgryde med grønne ris

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g ANTONIUS® mørbradgryde
  • 500 g broccoli
  • En god håndfuld bredbladet persille
  • En lille håndfuld frisk basilikum
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 100 g kogt hvid quinoa
  • Saften af 1 citron
  • 50 ml god olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Skær broccoli i mindre buketter. Kom dem i en foodprocessor sammen med persille, basilikum og hvidløg.

Blend indtil grøntsagerne får en konsistens som ris.

Kom blandingen i en skål og vend det med kogte quinoa, citronsaft og olivenolie.

Smag til med salt og peber.

Lad trække i nogle minutter og tilbered imens mørbradgryden efter instrukserne på pakken.

Servér mørbradgryden med de grønne ris og evt. et stykke groft brød.

 


Tips

Tilbered sprøde blancherede grønne bønner som ekstra tilbehør.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Skinketern i red curry kokos

med peberfrugter og porrer

Grillede grøntsager

og minuttern med hvidløg og ingefær

Minuttern og rodfrugter i tomatsovs

med couscous