Mørbradgryde med grønne ris

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Mørbradgryde med grønne ris

  • 25 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 600 g ANTONIUS® mørbradgryde
  • 500 g broccoli
  • En god håndfuld bredbladet persille
  • En lille håndfuld frisk basilikum
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 100 g kogt hvid quinoa
  • Saften af 1 citron
  • 50 ml god olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skær broccoli i mindre buketter. Kom dem i en foodprocessor sammen med persille, basilikum og hvidløg.

Blend indtil grøntsagerne får en konsistens som ris.

Kom blandingen i en skål og vend det med kogte quinoa, citronsaft og olivenolie.

Smag til med salt og peber.

Lad trække i nogle minutter og tilbered imens mørbradgryden efter instrukserne på pakken.

Servér mørbradgryden med de grønne ris og evt. et stykke groft brød.

 


Tips

Tilbered sprøde blancherede grønne bønner som ekstra tilbehør.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Sprøde mini-schnitzler i wraps med rødbede “tzatziki”

og sprøde salater

Stegt flæsk med pære-jordskokkekompot

Stegt flæsk i skiver

med kartoffelsalat med løvstikke og sennep