
ANTONIUS® nakkesteak med steak peber marinade
Nakkesteak fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.
Prøv vores nakkesteak med grillede grøntsager og urtetzatziki.
Tilberedning:
Pande: Steg kødet i lidt olie på en pande ved høj varme i ca. 2 - 3 min. på hver side. Steg videre ved middel varme 8-9 min. på hver side.
Grill: Kødet kan med fordel grilles ved indirekte varme i ca. 2 - 3 min. på hver side. Steg videre ved indirekte varme i ca. 8 min på hver side.
Tag kødet af panden/grillen og lad kødet hvile i min. 10 min. før servering.
Ingredienser: 95 % nakkefilet af gris, delvis hærdet rapsolie, salt, krydderier (hvidløg, 0,1 % peber), grillet løg, krydderurter (persille, bønneurt, løvstikke), peberfrugt, paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 869 kJ / 209 kcal | |
Fedt | 15 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,8 g | |
Kulhydrater | 0,9 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 17 g | |
Salt | 0,6 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.