ANTONIUS® nakkesteak med steak peber marinade

Nakkesteak fra ANTONIUS® er 100% dansk kød, fra grise født og opdrættet hos udvalgte landmænd. ANTONIUS® er 50% Duroc race, hvis særlige fedtmarmorering sammen med 3 dages modning af kødet giver ekstra smag og mørhed.

Prøv vores nakkesteak med grillede grøntsager og urtetzatziki.

Tilberedning:

Pande: Steg kødet i lidt olie på en pande ved høj varme i ca. 2 - 3 min. på hver side. Steg videre ved middel varme 8-9 min. på hver side.

Grill: Kødet kan med fordel grilles ved indirekte varme i ca. 2 - 3 min. på hver side. Steg videre ved indirekte varme i ca. 8 min på hver side.

Tag kødet af panden/grillen og lad kødet hvile i min. 10 min. før servering.

Ingredienser: 95 % nakkefilet af gris, delvis hærdet rapsolie, salt, krydderier (hvidløg, 0,1 % peber), grillet løg, krydderurter (persille, bønneurt, løvstikke), peberfrugt, paprikaekstrakt.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 869 kJ / 209 kcal
Fedt 15 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
Kulhydrater 0,9 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 17 g
Salt 0,6 g

Vælg online butik

Skiveskåret

INSPIRATION

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.