Skinketern i red curry kokosmed peberfrugter og porrer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skinketern i red curry kokosmed peberfrugter og porrer

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. neutral olie
  • 2 spsk. red curry paste
  • 450 g ANTONIUS® skinketern
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 rød peberfugt i mindre stykker
  • 1 gul peberfrugt i mindre stykker
  • 2 porrer i ringe
  • 2 tsk. fiskesauce
  • 1 tsk. salt
  • 4 dl fuldkornsris
PYNT
  • Frisk koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog fuldkornsris efter anvisning.

Varm en gryde op med neutral olie, kom red curry paste i bunden og lad det ”brænde” lidt af under omrøring.

Dup kødet med køkkenrulle og kom det i gryden og sauter til det er gyldent og vendt rundt i red curry paste.

Kom kokosmælk ved sammen med peberfrugter og porrer. Lad det simre i 10 min. smag til med fiskesauce og salt.

Servér med kogte fuldkornsris og mangochutney.

Drys med frisk koriander.

ANTONIUS® skinketern

ANTONIUS® skinketern

Skåret af skinkeyderlår af dansk gris

Skinkekød i tern er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® yderlår, der giver magert kød i tern. Skinkekød i tern er velegnet til brug i gryderetter eller til lynstegning på pande. Egner sig særdeles fint til mange asiatiske opskrifter. Du får den bedste smagsoplevelse hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2 min. Ryst panden ca. hver ½ min. for at få stegeskorpe på alle sider.

Skinkekød i tern kan anvendes til f.eks. gryderetter, wok eller wraps.

Inspiration

Mørbradbøffer med stegt grønkålssalat

Grøn suppe med ristet medister

med karrycreme og grønt pynt

Mørbrad på grill med bacon og asparges