
Skinketern i red curry kokosmed peberfrugter og porrer
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 spsk. neutral olie
- 2 spsk. red curry paste
- 450 g ANTONIUS® skinketern
- 1 dåse kokosmælk
- 1 rød peberfugt i mindre stykker
- 1 gul peberfrugt i mindre stykker
- 2 porrer i ringe
- 2 tsk. fiskesauce
- 1 tsk. salt
- 4 dl fuldkornsris
- Frisk koriander
Sådan tilbereder du retten
Kog fuldkornsris efter anvisning.
Varm en gryde op med neutral olie, kom red curry paste i bunden og lad det ”brænde” lidt af under omrøring.
Dup kødet med køkkenrulle og kom det i gryden og sauter til det er gyldent og vendt rundt i red curry paste.
Kom kokosmælk ved sammen med peberfrugter og porrer. Lad det simre i 10 min. smag til med fiskesauce og salt.
Servér med kogte fuldkornsris og mangochutney.
Drys med frisk koriander.