Skinketern i red curry kokosmed peberfrugter og porrer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Skinketern i red curry kokosmed peberfrugter og porrer

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. neutral olie
  • 2 spsk. red curry paste
  • 450 g ANTONIUS® skinketern
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 rød peberfugt i mindre stykker
  • 1 gul peberfrugt i mindre stykker
  • 2 porrer i ringe
  • 2 tsk. fiskesauce
  • 1 tsk. salt
  • 4 dl fuldkornsris
PYNT
  • Frisk koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog fuldkornsris efter anvisning.

Varm en gryde op med neutral olie, kom red curry paste i bunden og lad det ”brænde” lidt af under omrøring.

Dup kødet med køkkenrulle og kom det i gryden og sauter til det er gyldent og vendt rundt i red curry paste.

Kom kokosmælk ved sammen med peberfrugter og porrer. Lad det simre i 10 min. smag til med fiskesauce og salt.

Servér med kogte fuldkornsris og mangochutney.

Drys med frisk koriander.

Produkter fra ANTONIUS®

Inspiration

Asiatisk schnitzel

med bønnefrikassé og soya-ingefærmarinade

Culottesteg i ovn med ristede nødder

og boghvederisotto

Mørbrad på grill med bacon og asparges