
ANTONIUS® skinketern
Skåret af skinkeyderlår af dansk gris
Skinkekød i tern er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® yderlår, der giver magert kød i tern.
Skinkekød i tern er velegnet til brug i gryderetter eller til lynstegning på pande. Egner sig særdeles fint til mange asiatiske opskrifter. Du får den bedste smagsoplevelse hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.
Du kan f.eks. lave retten Skinketern i red curry kokos eller Jordskokkesuppe med fløde og ristede skinketern.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2 min. Ryst panden ca. hver ½ min. for at få stegeskorpe på alle sider.
Skinkekød i tern kan anvendes til f.eks. gryderetter, wok eller wraps.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 475 kJ / 113 kcal | |
Fedt | 2,8 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,0 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 21 g | |
Salt | 0,17 g |


INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.