
ANTONIUS® skinketern
Skåret af skinkeyderlår af dansk gris
Skinkekød i tern er skåret af dansk afpudset ANTONIUS® yderlår, der giver magert kød i tern.
Skinkekød i tern er velegnet til brug i gryderetter eller til lynstegning på pande. Egner sig særdeles fint til mange asiatiske opskrifter. Du får den bedste smagsoplevelse hvis kødet er svagt rosa i midten ved servering.
Du kan f.eks. lave retten Skinketern i red curry kokos eller Jordskokkesuppe med fløde og ristede skinketern.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande med olie og smør ved god varme i ca. 2 min. Ryst panden ca. hver ½ min. for at få stegeskorpe på alle sider.
Skinkekød i tern kan anvendes til f.eks. gryderetter, wok eller wraps.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 475 kJ / 113 kcal | |
Fedt | 2,8 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1 g | |
Kulhydrater | 0,5 g | |
- heraf sukkerarter | 0 g | |
Protein | 21 g | |
Salt | 0,17 g |

