Sprøde karbonader med æble og fennikel råkostsalat
- 35 min.
- 4 personer
Ingredienser
Sprøde karbonader- 600 g ANTONIUS® hakket grise- & kalvekød 8-12% fedt
- 100 g hvedemel
- 3 æg
- 3 dl rasp
- 2 spsk. smør
- Rapsolie til stegning
- Salt og peber
- 2 stk. grønne squash
- 1 fed hvidløg, knust
- Revet skal af 1 citron
- En god håndfuld hakket persille
- 1 stk. fennikel
- 2 røde æbler
- 100 g græsk yoghurt
- Saften af 1 citron
- 4 spsk. græskarkerner
Sådan tilbereder du retten
Sprøde karbonader
Fordel kødet i 4 lige store portioner og form dem til karbonader.
Vend karbonaderne i henholdsvis mel, sammenpisket æg og til sidst rasp.
Varm en passende mængde rapsolie og smør i en pande og steg dem gyldne og sprøde på begge sider, indtil de er netop gennemstegte. Hold karbonaderne lune og tilbered imens grøntsagerne.
Squash
Skær squashen i grove tern og svits dem i lidt rapsolie på en varm pande sammen med knust hvidløg og citronskal.
Vend med persille. Smag til med salt og peber.
Råkostsalat
Snit fennikel og æbler fint på et mandolinjern og vend det sammen med yoghurt, citronsaft og græskarkerner.
Smag til med salt og peber.
Servering
Anret karbonaderne på tallerkner sammen med squash og råkostsalat.