ANTONIUS® røget hamburgerryg
ANTONIUS® røget hamburgerryg er dansk håndværk fra danske grise. Hamburgerryggen saltes nænsomt og stoppes i net. Herefter ryges de med bøgeflis i traditionelle rygeovne.
Tilberedning:
Læg kødet i en gryde med vand, bring vandet i kog og kog hamburgerryggen ved svag varme i ca. 50 minutter pr. kg.
Lad herefter kødet hvile i vandet i ca. 15 minutter.
Ingredienser:
Røget hamburgerryg skåret af kamfilet fra dansk Antoniusgris.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 746 kJ / 178 kcal | |
Fedt | 11 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,2 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 19 g | |
Salt | 2,2 g |
Lignende produkter
INSPIRATION
Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.
Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.
100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.