Hamburgerryg

ANTONIUS® røget hamburgerryg

ANTONIUS® røget hamburgerryg er dansk håndværk fra danske grise. Hamburgerryggen saltes nænsomt og stoppes i net. Herefter ryges de med bøgeflis i traditionelle rygeovne.

Tilberedning:
Læg kødet i en gryde med vand, bring vandet i kog og kog hamburgerryggen ved svag varme i ca. 50 minutter pr. kg.

Lad herefter kødet hvile i vandet i ca. 15 minutter.

Ingredienser:
Røget hamburgerryg skåret af kamfilet fra dansk Antoniusgris.​

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 746 kJ / 178 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,2 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt 2,2 g

 

 

Bedre Dyrevelfaerd 2 Hjerter

Vælg online butik

Lignende produkter