ANTONIUS® røget hamburgerryg

ANTONIUS® røget hamburgerryg er dansk håndværk fra danske grise. Hamburgerryggen saltes nænsomt og stoppes i net. Herefter ryges de med bøgeflis i traditionelle rygeovne.

Tilberedning:
Læg kødet i en gryde med vand, bring vandet i kog og kog hamburgerryggen ved svag varme i ca. 50 minutter pr. kg.
Lad herefter kødet hvile i vandet i ca. 15 minutter.

Ingredienser:
Røget hamburgerryg skåret af kamfilet fra dansk Antoniusgris.​

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 746 kJ / 178 kcal
Fedt 11 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,2 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 19 g
Salt 2,2 g

 

 

Vælg online butik

Lignende produkter

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.