
Stærk nudelsuppe med gris
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 200 g ANTONIUS® hakket kød fra gris, ca. 10 % fedt
- 75 g æg nudler – gerne fuldkorn
- 1 løg
- 2 stilke blegselleri eller 1 peberfrugt
- ½ spsk. olie
- 5 dl bouillon
- ½ dåse hakkede, flåede tomater
- ½-1 tsk. Sambal oelek
- ½ tsk. stødt spidskommen
- Sojasauce
- Salt og peber
- Persille
- 140 g brød
Sådan tilbereder du retten
Kog nudler efter anvisning på emballagen. Hæld nudlerne i en si.
Skær de afdryppede nudler i mindre stykker på et skærebræt.
Pil og hak løg. Skyl og skær blegselleri igennem på langs og herefter i tynde skiver. Skyl og hak persille.
Lad en gryde blive varm med olie. Tilsæt løg, blegselleri og kød og vend det, til kødet skiller og ændrer farve.
Steg nogle min. ved stærk varme.
Tilsæt bouillon, fx terning og vand, flåede tomater, Sambal oelek og spidskommen.
Kog suppen under låg ca. 5 min. Vend æg nudlerne i og varm suppen igennem. Smag til med sojasauce, salt og peber.
Drys med persille ved servering.
Tips
Suppen kan tilsættes champignoner i skiver eller andre grøntsager i mindre stykker.
Har du en rest råt kød til overs, kan du fryse den ned i en fryseegnet plastpose. Kødet kan holde sig ca. ½ år ved minus 18 °C.