Antonius Herregårdskoteletter

ANTONIUS® herregårdskoteletter

Herregårdskoteletter er skåret af dansk ANTONIUS® filet, som er en særlig udvalgt og afpudset kam, der giver en mager kotelet. Herregårdskoteletter er større end normale koteletter og velegnet til både stegning på pande, grill eller i ovn.

Du kan f.eks. lave Herregårdskoteletter med ærtepuré og grøn salat

Er man mere til en salat som hovedret, wok eller gryderet med koteletter, kan de også nemt skæres i tern eller strimler.

Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 5-6 min. på hver side. Tag kødet af panden og lad det hvile et par min. før servering.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 799 kJ / 192 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
Kulhydrater < 0.5 g
- heraf sukkerarter < 0.5 g
Protein 20 g
Salt 0,21 g

Skiveskåret

 

Mere plads, halm
& krølle på halen

Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

 

Modnet & ekstra
mørt

ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

 

100% dansk
grisekød siden 1976

ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.