
ANTONIUS® herregårdskoteletter
Herregårdskoteletter er skåret af dansk ANTONIUS® filet, som er en særlig udvalgt og afpudset kam, der giver en mager kotelet. Herregårdskoteletter er større end normale koteletter og velegnet til både stegning på pande, grill eller i ovn.
Du kan f.eks. lave Herregårdskoteletter med ærtepuré og grøn salat.
Er man mere til en salat som hovedret, wok eller gryderet med koteletter, kan de også nemt skæres i tern eller strimler.
Tilberedning:
Steg kødet på en pande i 1 spsk. olie og ½ tsk. smør ved moderat varme i ca. 5-6 min. på hver side. Tag kødet af panden og lad det hvile et par min. før servering.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 799 kJ / 192 kcal | |
Fedt | 12 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g | |
Kulhydrater | < 0.5 g | |
- heraf sukkerarter | < 0.5 g | |
Protein | 20 g | |
Salt | 0,21 g |

Skiveskåret
INSPIRATION

Mere plads, halm
& krølle på halen
Den gode smag hænger naturligvis sammen med det gode liv. ANTONIUS® tildeles hele to ud af tre hjerter i det statslige dyrevelfærdsmærke; Bedre Dyrevelfærd.

Modnet & ekstra
mørt
ANTONIUS® står for mørt, saftigt og velsmagende grisekød, og er mange forbrugeres foretrukne gris siden 1976.

100% dansk
grisekød siden 1976
ANTONIUS® grisene opdrættes hos en lille række udvalgte, danske landmænd, som med deres engagement, kompetencer og erfaring sikrer en ensartet kvalitet.