Braiseret nakkekoteletter i soft shell taco med grillet majs

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Braiseret nakkekoteletter i soft shell taco med grillet majs

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Grillet ananas salat
  • 250 g frisk ananas
  • 2 majskolber
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 rødløg
  • 1 chili
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 lime
  • Salt
Soft Shell taco
  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl majsmel
  • ½ tsk. salt
  • 2-4 spsk. olivenolie
  • 2 dl kogende vand
Tilbehør
  • 150 g yoghurt 10%
  • Skal af 1 lime
  • 1 spsk. limejuice
  • ½ jalapeno
  • 1 håndfuld koriander
  • Friséesalat
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Nakkekoteletter

Pensl risten/panden med olie. Kom kødet (med den selvvalgte marinade på) på grillen og grill i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil kødet har en centrumtemperatur på 63 °C.

Grillet ananas salat 

Skær skallen af ananassen og skær den i store skiver. Kom ananas og majskolber på grillen og grill dem på høj varme. Skær majskernerne fra majskolben og del ananas i mindre stykker.

Hak rødløg, chili, koriander, mynte, spidskommen og korianderfrø.

Bland alle ingredienser og smag til med salt og lime.

Soft shell taco

Bland hvedemel, majsmel og salt i en skål. Tilsæt olivenolie og bland til konsistensen er smuldrende. Tilsæt det kogende vand og gør dejen glat. Del dejen i 12 dele, og rul små runde tortillas ud på et melet bord.

Steg en tortilla ad gangen på høj varme på en tør stegepande, max et minut per side. Læg brødene på en klud som er let fugtigt og fold den over brødene. Lad brødene være i kluden under servering, så de forbliver bløde.

Tilbehør

Bland yoghurt med revet skal af lime, limesaft, ½ jalapeno, 1 håndfuld koriander og salt. Skyl og del friséesalaten.

Servér den varme Soft Shell taco med grillet nakkekotelet, frisk ananassalat, friséesalat og yoghurt.