Grillede koteletter med sprøde kartoflerog ingefær-yoghurt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grillede koteletter med sprøde kartoflerog ingefær-yoghurt

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Ingefær-yoghurt
  • 1 spsk. ingefær
  • 2 dl yoghurt 10%
  • ½ tsk. salt
  • Kværnet sort peber
Ristede blomkål
  • 1 stk. blomkål
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. gurkemeje
  • Kværnet sort peber
  • ½ tsk. salt
Sprøde kartofler
  • 800 g aspargeskartofler
  • 1 l olie
  • Salt
Pynt
  • Pinjekerner
  • Chiliflager
  • ½ tsk. salt
  • Olivenolie
  • Mizuna salat eller anden foretrukken salat
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Koteletter

Koteletterne smøres evt. med selvvalgt marinade og grilles til centrumtemperaturen er ca. 63-65 °C.

Ingefær-yoghurt

Riv ingefæren fint. Bland sammen med yoghurt. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ristede blomkål

Skær blomkålen i mindre stykker. Bland med olivenolie, gurkemeje, sort peber og salt.

Kom det på en bageplade og rist i ovnen i ca. 10-15 minutter, indtil de er møre med ”bid”.

Sprøde kartofler

Kog aspargeskartofler i en gryde med vand og salt, indtil de er møre. Varm olie op til 150 °C i en tykbundet gryde.

Tør kartoflerne og knus dem. Kom kartofler ned i olien og fritere dem til de er gyldenbrune. Drys med flagesalt.

Pynt

Rist pinjekerner, chili-flager, salt i en varm pande med olivenolie.

Servering

Skær kødet i skiver og anret med ingefær-yoghurt, blomkål, friterede kartofler, spicy
pinjekerner og mizuna salat.