
Grillede koteletter med sprøde kartoflerog ingefær-yoghurt
- 45 min.
- 4 personer
Ingredienser
Ingefær-yoghurt- 1 spsk. ingefær
- 2 dl yoghurt 10%
- ½ tsk. salt
- Kværnet sort peber
- 1 stk. blomkål
- 2 spsk. olivenolie
- 2 tsk. gurkemeje
- Kværnet sort peber
- ½ tsk. salt
- 800 g aspargeskartofler
- 1 l olie
- Salt
- Pinjekerner
- Chiliflager
- ½ tsk. salt
- Olivenolie
- Mizuna salat eller anden foretrukken salat
Sådan tilbereder du retten
Koteletter
Koteletterne smøres evt. med selvvalgt marinade og grilles til centrumtemperaturen er ca. 63-65 °C.
Ingefær-yoghurt
Riv ingefæren fint. Bland sammen med yoghurt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Ristede blomkål
Skær blomkålen i mindre stykker. Bland med olivenolie, gurkemeje, sort peber og salt.
Kom det på en bageplade og rist i ovnen i ca. 10-15 minutter, indtil de er møre med ”bid”.
Sprøde kartofler
Kog aspargeskartofler i en gryde med vand og salt, indtil de er møre. Varm olie op til 150 °C i en tykbundet gryde.
Tør kartoflerne og knus dem. Kom kartofler ned i olien og fritere dem til de er gyldenbrune. Drys med flagesalt.
Pynt
Rist pinjekerner, chili-flager, salt i en varm pande med olivenolie.
Servering
Skær kødet i skiver og anret med ingefær-yoghurt, blomkål, friterede kartofler, spicy
pinjekerner og mizuna salat.